Meny Lukk

Samarbeidspartnere

Vintage Drums Norway AS holder til i samme lokaler som Åsane Musikkhus. Firmaet driver primært med restaurering av trommesett, kjøp og salg av trommer og annet musikkutstyr. Vintage drums Norway AS står også for den daglige driften av Åsane Musikkhus.

www.vintagedrums.no

Norsk Artist Formidling har siden 1989 formidlet utallige artister og foredragsholdere til store og små bedrifter, lag og foreninger samt private arrangement.

www.artistformidling.no

Kulturrom er tilskuddsordningen for teknisk utstyr og lokaler. Kulturrom skal bidra til at det finnes øvingslokaler og gode tekniske vilkår for fremføring av musikk, dans og teater over hele landet.

Åsane Musikkhus har i 2023 mottatt tilskudd fra Kulturrom til øvingsutstyr i rommene.
www.kulturrom.no

4Sound Bergen ligger i Strandgaten 197 i Bergen sentrum. Butikken ble etablert under navnet Hagstrøm Musikk AS i 1997 og har mange års erfaring i musikkbransjen.
Åsane Musikkhus har valgt 4Sound Bergen som samarbeidsparter for levering av alt øvingsutstyr til våre lokaler.
www.4sound.no

Madam Felle er kanskje Bergens travleste live-scene med livemusikk 4-6 dager i uken. Her møtes veletablerte musikere og ukjente nykommere for jam-sessions, konsert og klubbkvelder. Lokalene huser blant annet Bjørgvin Bluesclub og Pavels Juke Joint.
www.madamfelle.no