Meny Lukk

Vannskader på grunn av dårlig tildekking

På tross av gjentatte advarsler til firmaet som er innleid for å bytte tak renner vannet inn gjennom utette presenninger. Firmaet har nå brukt ca en måned ( i strålende sol) for å ta ned taket uten at det har vært særlig framdrift. Av uforståelige grunner bestemte dem seg for å rive av taket når regnet bøtter ned. Med utslitte Biltemapressenninger sier det seg selv at store mengder vann renner inn i bygget.

Gulvet som er bygget til Live Room 1 har fått vannskader på overflaten, men det som verre er at det har rent vann under konstruksjonen og gjort isolasjon og silencio gjennomtrukket av vann. Det er usikkert hvor mye av dette som kan reddes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *